សូមស្វាគមន៍មកកាន់សាលាក្រោយឧត្តម នៃសាកលវិទ្យាល័យជាតិគ្រប់គ្រង

Posted on: 2020-11-02 10:05:14

ការចុះឈ្មោះចូលសិក្សាថ្នាក់បរិញ្ញាបត្រជាន់ខ្ពស់សម្រាប់ឆ្នាំសិក្សា២០២០-២០២១ ចាប់ផ្តើមទទួលពីពេលនេះតទៅ។ សម្រាប់ព័ត៌មានលំអិតនិស្សិតអាចទាក់ទងមក Page @num.sgs ឬ QR code (NUM School of Graduate Studies "SGS") ឬ ទំនាក់ទំនងតាមលេខទូរស័ព្ទដែលមានក្នុងPoster ឬ Telegram របស់សាលាក្រោយបរិញ្ញាបត្រ

Image may contain: one or more people, text that says 'សាកលវិទ្យាល័យជាតិគ្រប់គ្រង niversity of Management School of Graduate Studies programs competent, socially responsible managers entrepreneurs" MASTER PROGRAMS Management Marketing Master DOCTORAL PROGRAMS BUSINESS ADMINISTRATION(DBA kManagement Accounting Economics International Business Public Administration DBAinFinance Entrepreneurship International Business -DBAi Tourism Hospitality Master Master of Law of Tourism &Hospitality Information Technology Management Technology Logistio Supply Chain Management 15. Master of Environmental Management DOCTOR PHILOSOPHY (Ph.D.) Ph.D.i Management Ph.D.in Marketing in Finance Economics in Ph.D. Entrepreneurship -Ph.D.i Environment HOTLINE: (+855) (+855) (+855) 594 590 837 857 777 556 code REQUIREMENTS: Master degree: Applicationform -Bachelor Bachelor'sdegree Entrance Doctoral degree: Researchp proposal -Entrancetest Building www.num.edu.kh'

Partnership